i5_logo vit
i5_solutions_003

22 oktober, 2022

Var med och effektivisera byggbranschen modernaste projekteringsplattformen.

Vill du vara en del av expansionen när I5 Solutions växer?

I5 Solutions effektiviserar byggprojekt.

Projektledning inom byggbranschen är mycket komplex och tidskrävande. Det är ofta där projektet kan fallera och göra att projektet blir mindre lyckat än vad som tänkt. Projektledare måste hantera en mängd olika faktorer, både vad gäller tidsplaner, personal och inköp, vilket kan få projektet att dra ut på tiden och bli olönsamt. Vi vill bidra till att utveckla en modern projektmetodik där man kan skära ner på tiden genom att bara fokusera på de väsentliga faktorer som behövs för att projektet ska bli framgångsrikt.

i5 solutions är en webbaserad plattform för byggbranschen som ger transparens i kommunikationen mellan byggherren, byggföretag samt projektörer och alla inblandade i projektet genom hela byggprocessen. Denna plattform är skapad för att spara tid och kostnader, samt för att ge ett mer effektivt sätt att hantera projekt och öka lönsamheten.

Vill du vara med och utveckla projektverktyget och är verksam inom byggbranschen?

Just nu söker vi företag som är intresserade av att testa plattformen för att gemensamt utveckla verktyget. Det skulle vara fantastiskt att arbeta med ett företag som är verksamt inom byggbranschen. Om du eller någon du känner är intresserad av att utveckla projektmetodiken i branschen så pratar vi gärna med dig och tar reda på hur vi kan börja diskutera hur denna tjänst kan fungera för din organisation. Skicka gärna ett mail till [email protected] eller ring oss på: +46(0)33136330.

Vill du vara en investerare i en spännande bransch med stora möjligheter?

Vi har arbetat hårt för att plattformen ska ge användare den bästa möjliga upplevelsen. På kort tid har vi utvecklat många viktiga funktioner som vi är stolta över att kunna presentera. Men vi haren lång bit kvar. Nästa steg i vår resa är att lägga till fler funktioner och utveckla plattformen för att kunna leverera ännu mer värde till användarna. Dessa förbättringar är något vi ser fram emot att skapa, men det kräver engagemang och kapital.

Om du funderar på att investera i ett projekt så söker vi just nu personer som vill hjälpa till att utveckla en modern projektmetodik. Vill du vara med på denna spännande resan och bidra till att effektivisera byggprojekt? Kontakta oss idag så tar vi ett förutsättningslöst möte.

tel: +46(0)33136330

Mail: [email protected]

 

Fyll i formuläret för att beställa eller för en kostnadsfri personlig genomgång av vår plattform.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera kommunikationen med webbaserad ärendehantering för projektstyrning? ‍

Icon (1)

   Dashboard

Icon (1)

   Visual board

Icon (1)

   Frågor och svar portal

Icon (1)   Filhantering och ritningar

Icon (1)   3D viewer med metadata

NYHETER

Nyheter och uppdateringar

iStock-1341045277_1_NY

Ett visuellt projektverktyg som kan effektivisera
i5_solutions_001

Smart verktyg för byggbranschen
i5_solutions_003

Vill du vara en del av expansionen när I5 Solutions växer?

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

microsoft
SCIENCES PARK SKÖVDE
regvgl
ulricehamns-sparbank
autodesk
4_AI_Sweden_blk
Almi
connect