i5_logo vit
i5_solutions_001

Februari 13, 2022

Smart verktyg för byggbranschen

Byggbranschen har under de senaste decennierna ställts inför många utmaningar. Ett byggprojekt tar ofta många år att genomföra och kräver mycket resurser. Men tack vare digitaliseringen har det blivit möjligt att förenkla bygg processerna. Ändå finns det fortfarande många processer som kan effektiviseras ytterligare.

Därför erbjuder vi nu i5-Solutions, en webbaserad plattform som ger transparens i kommunikationen mellan byggherren, byggföretaget, projektörerna och alla andra inblandade i projektet. Verktyget bygger på en modern projektmetodik och innehåller bland annat en dashboard, visual board, filhantering, ritningar, en 2D-3D viewer med BIM-funktioner, metadata och mycket mera.

i5-Solutions är ett verktyg som är speciellt anpassat för byggbranschen och hjälper till att effektivisera bygg processerna, samtidigt som det ger en ökad transparens i kommunikationen mellan alla inblandade parter. Ett exempel på detta är att alla inblandade parter kan ha tillgång till projektets dokumentation och ritningar på ett enkelt och smidigt sätt, vilket gör det möjligt för alla att hålla sig uppdaterade och samarbeta på ett effektivt sätt.

Dessutom innehåller i5-Solutions en visual board, som ger en överblick över projektets status och alla uppgifter relaterade till projektet, såsom tidplaner, budgetar, och pågående uppgifter. Detta gör det möjligt för alla inblandade parter att hålla koll på projektets framsteg och samarbeta för att säkerställa att projektet håller sig på rätt spår.

En annan viktig funktion i i5-Solutions är BIM-funktionerna och metadata, vilket gör det möjligt för alla inblandade parter att hantera och analysera byggnads informationen på ett mer effektivt sätt. Detta kan hjälpa till att förbättra kvaliteten på projektet, samtidigt som det minskar risken för fel och förseningar.

 

 

Fyll i formuläret för en kostnadsfri personlig genomgång av vår plattform.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera kommunikationen med webbaserad ärendehantering för projektstyrning? ‍

Icon (1)

   Dashboard

Icon (1)

   Visual board

Icon (1)

   Frågor och svar portal

Icon (1)   Filhantering och ritningar

Icon (1)   3D viewer med metadata

NYHETER

Nyheter och uppdateringar

iStock-1341045277_1_NY

Ett visuellt projektverktyg som kan effektivisera
i5_solutions_001

Smart verktyg för byggbranschen
i5_solutions_003

Vill du vara en del av expansionen när I5 Solutions växer?

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

microsoft
SCIENCES PARK SKÖVDE
regvgl
ulricehamns-sparbank
autodesk
4_AI_Sweden_blk
Almi
connect