i5_logo vit
Instructor with young people in engineering training_edited

4 januari, 2022

Ett webbaserat projektverktyg för byggbranschen

I5 solutions syftar till att göra byggprocessen smidigare. Det är en kraftfull webbaserad plattform som ger transparens i kommunikationen mellan byggherren, byggföretag samt projektörer och alla inblandade i projektet genom hela byggprocessen.

Öka tydligheten genom hela byggprocessen

I5 solutions tillhandahåller resurser för byggare men kan även användas av företag verksamma inom byggbranschen. Plattformen har många funktioner som gör det lättare för användare att samarbeta i projekt.

Projektledare och teamet använder det här verktyget för att kommunicera med varandra mer effektivt genom att skicka meddelanden, dela dokument och spåra konversationer. Det hjälper också till att med enkelhet hantera projekten genom att bland annat skapa uppgifter för sig själv eller för sina teammedlemmar. I5 Solutions samlar således alla dessa olika uppgifter på en plats. Resultatet är en strömlinjeformad process som minskar fel och påskyndar produktiviteten.

Vill du veta hur du kan minska onödiga missar och risken för felkommunikation? 

Boka din kostnadsfria demo idag >> boka demo

Framtidens projektledning

Projekterings verktyget hjälper till att minska antalet timmar som slösas på frågor och svar. Detta kommer att tillåta teammedlemmar att arbeta mer effektivt mot det satta målet, vilket skapar stor affärsnytta för bolaget.

Den visuella tavlan är ett digitalt verktyg som hjälper till att hantera projekt genom att organisera uppgifter, vilket gör det lättare för team att samarbeta och dela insikter med varandra.


Med ett interaktivt projektverktyg online kan ni effektivisera era möten. Verktyget säkerställer att alla deltagare kan få sina frågor besvarade snabbt, få feedback på nya idéer snabbt och få hjälp när de behöver det som mest utan att behöva vänta på någon annan eller resa någon annanstans. Det hjälper dessutom projektledare och teammedlemmar att hålla reda på vad som behöver göras i varje steg i processen.

Minska tiden som slösas på felkommunikation och boka demo du också >> boka demo idag

Fyll i formuläret för en kostnadsfri personlig genomgång av vår plattform.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera kommunikationen med webbaserad ärendehantering för projektstyrning? ‍

Icon (1)

   Dashboard

Icon (1)

   Visual board

Icon (1)

   Frågor och svar portal

Icon (1)   Filhantering och ritningar

Icon (1)   3D viewer med metadata

NYHETER

Nyheter och uppdateringar

iStock-1341045277_1_NY

Ett visuellt projektverktyg som kan effektivisera
i5_solutions_001

Smart verktyg för byggbranschen
i5_solutions_003

Vill du vara en del av expansionen när I5 Solutions växer?

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

microsoft
SCIENCES PARK SKÖVDE
regvgl
ulricehamns-sparbank
autodesk
4_AI_Sweden_blk
Almi
connect